7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:szklanka ugotowanego na sypko pęczaku
2 papryki: czerwona i żółta puszka kukurydzy szczypiorek lub cebulka 2 pomidory sól pieprz czosnkowy winegret: olej sałatowy, np. winogronowy trochę soku z cytryny ząbek czosnku Przygotowanie:Kroimy paprykę, szczypiorek/cebulkę oraz pomidory. Delikatnie mieszamy z ugotowanym pęczakiem, dodając sól i pieprz.
Olej mieszamy z cytryną i zmiażdżonym czosnkiem, zalewamy sosem sałatkę.
Nadesłał(a) kimberlit,
dnia: 2002-06-22 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska)Sałatka: ziemniaki z kukurydzą, jabłkiem i winegretem musztardowym (wegańska) Sałatka z fetą, pomidorami, papryką i winegretem (lakto-wege) Sałatka z awokado z pomidorem, ogórkiem lub papryką i winegretem (wegańska) Sałatka makaronowa z papryką, winegretem i kaparami (wegańska) Sałatka serowo-makaronowa z ogórkami, papryką i kukurydzą (bez ograniczeń) Sałatka z marynowaną papryką, serem i kukurydzą (bez ograniczeń) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka z soczewicy z pomidorem, kukurydzą i papryką (wegańska) Sałatka: kartofel z kukurydzą, ogórkiem, sałatą lodową i winegretem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |