7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:500 g pieczarek
2 łyżki masła purée ziemniaczane - samodzielnie przygotowane lub 1 opakowanie 0,5 szkl. mleka 1,5 szkl. wody szczypta gałki muszkatołowej sól pieprz sok z jednej cytryny 0,5 szkl. kwaśnej śmietany 4 łyżki utartego sera ementalskiego 2 łyżki bułki tartej masło do wysmarowania formy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska)Puree z cebuli z zasmażką i gałką muszkatołową (wegańska) Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska) Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege) Placki z kukurydzy i kwaśnej śmietany z gałką muszkatołową (bez ograniczeń) Chłodnik z buraczków z cebulą i gałką muszkatołową (lakto-wege) Zupa krem z topinamburu z gałką muszkatołową (wegańska) Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową) (wegańska) Ciasto daktylowe z gałką muszkatołową lub cynamonem (wegańska) Kotleciki z gotowanej brukselki z czosnkiem i gałką muszkatołową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |