7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Leczo wielowarzywne - z cukinią, selerem naciowym, marchewką i pieczarkamiJest bardzo smaczne i bardo ładnie wygląda. W dodatku łatwo przygotować większą ilość, więc idealnie nadaje się, jeśli spodziewamy się gości :)
Średnia ocena:
[4.7272727272727275
z 11 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [7]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: na garnek 4Lpapryka blado-żółta lub ew. inna kolorowa- 5 szt.
papryka zielona - 1-2 szt. pomidory - 4-5 szt. cukinia - 1 szt. (chyba że mała, to więcej) seler naciowy - pół (kilka łodyg) cebula - 1 duża lub 2 mniejsze ew. pieczarki - ok. 4-6 szt. ew. marchewka - 1-2 szt. w zal. od wielkości ew. koncentrat/przecier pomidorowy oliwa z oliwek (nie extra vergine) lub olej sól słodka papryka w proszku dla tych z niewyparzoną gębą ostra papryka w proszku i ew. chili Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Soczewica z pieczarkami, marchewką i selerem naciowym (wegańska)Pikantne leczo z cukinią i pieczarkami (wegańska) Soczewica z pieczarkami i selerem naciowym (wegańska) Risotto warzywne z marchewką, porem i selerem naciowym (lakto-wege) Sałata z marchewką, selerem naciowym i kiełkami (wegańska & RAW) Risotto z fenkułem, cukinią i selerem naciowym (wegańska) Ryż z selerem naciowym, pieczarkami i pomidorem (wegańska) Leczo z ziemniakami i cukinią (wegańska) Sos pomidorowo-warzywny (z marchewką, cukinią, papryką, pieczarkami) (wegańska) Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja 2013-11-01 23:41:58.011