7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby1 jajko
1 młoda cebulka ze szczypiorkiem 1 łyżeczka oleju lub majonezu papryka mielona sól Przygotowanie:Jajko ugotować, posiekać (przy większej ilości pasty przepuścić jajka przez maszynkę). Cebulę wraz ze szczypiorkiem drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, przyprawić do smaku.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-08-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pasta jajeczno-majonezowa z cebulką i szczypiorkiem (bez ograniczeń)Ziemniaki (puree) ze szczypiorkiem i cebulką (wegańska) Pasta z awokado z cebulką (wegańska) Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią (wegańska) Prosta pasta z soczewicy (ze smażoną cebulką i czosnkiem) (wegańska) Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką (wegańska) Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska) Szybka pasta z awokado z cebulką i maggi (wegańska) Obazda - bawarska pasta serowa z cebulką i mieloną papryką (lakto-wege) Kotlety z jaj i bułki z zieleniną (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Anita 2003-04-24 00:00:00.0