7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Panierowana cukinia z sosem balsamiczno-miętowym
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:6 małych cukini
1 jajko sól 125 g tartej bułki oliwa z oliwek do smażenia sos: 3 łyżki octu balsamicznego sok z wyciśniętej pomarańczy sok z cytryny łyżka oliwy pieprz posiekana świeża mięta Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege)Panierowana cukinia z żółtym serem (bez ograniczeń) Tofuciki z sosem miętowym (lakto-wege) Sos czosnkowo-miętowy na winie (wegańska+miód) Sałatka cebulowa w sosie miętowym (wegańska) Bakłażan z sosem jogurtowym z delikatnym aromatem miętowym (lakto-wege) Grillowana cukinia z sosem jogurtowym (lakto-wege) Spaghetti z czosnkowym sosem z cukinii (wegańska) Zapiekanka z cukinii lub dyni i ryżu pod sosem warzywnym (lakto-wege) "Makaron" z cukinii z sosem marinara (na surowo) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |