7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:40 dkg makaronu (np. kokardki lub świderki)
1 mały brokuł 2 duże ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek 1 ostra papryczka (lub odrobina ostrej papryki w proszku) 2 łyżki świeżego rozmarynu 1 puszka pomidorków koktajlowych lub świeże pomidory pokrojone na cząstki Przygotowanie:W dużej ilości osolonej wody gotować makaron. Przed końcem gotowania (4 minuty) wrzucić podzielony na różyczki brokuł.
Do garnka z oliwą wrzucić posiekany czosnek, delikatnie zrumienić. Papryczkę i rozmaryn drobno posiekać. Odcedzony makaron z brokułami polać oliwą, posypać ziołami i przyprawami, udekorować pomidorkami.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2002-07-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ulotka reklamowa Swedeponic - firmy sprzedającej świeże zioła
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Zamiast soli, Kostka rosolowa warzywna i wychodzi niezla zupa :-)
~annonymous 2004-07-31 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Makaron z brokułami, czosnkiem i rozmarynem (wegańska)Zupa z pomidorów z rozmarynem (wegańska) Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege) Makaron z brokułami i czosnkiem (wegańska) Szpinak z makaronem, brokułami i jajkiem (bez ograniczeń) Makaron z brokułami, ciecierzycą i sezamem (wegańska) Makaron spaghetti ze szpinakiem i brokułami (wegańska) Makaron razowy z brokułami i marchewką (wegańska) Makaron penne z brokułami, czosnkiem i parmezanem (lakto-wege) Naleśniki z brokułami (farsz) lub brokułowy sos do makaronu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~częstochowianka 2013-03-23 12:30:02.944