7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:1/2 niedużej główki białej kapusty
pęczek rzodkiewek mała cebula 2 łyżki usiekanych listków melisy łyżka usiekanej zielonej pietruszki łyżka soku z cytryny olej (najlepiej zimnotłoczony) sól pieprz szczypta cukru (opcjonalnie) Przygotowanie:Kapustę szatkujemy i posypujemy solą. Cebulę drobno siekamy, rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki.
Odciśniętą lekko kapustę łączymy z resztą składników, kropimy sokiem z cytryny i olejem, doprawiamy solą, pieprzem, cukrem, mieszamy i lekko schładzamy. Przed podaniem posypujemy usiekaną natką.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska & RAW)Surówka uśmiechnięta :) z kapusty, rzodkiewki, marchewki i jabłka (lakto-wege) surówka z kapusty z kalafiorem, rzodkiewką i kukurydzą (wegańska) Aromatyczna surówka z kapusty, papryki i selera (wegańska) Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą (lakto-wege) Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska) Surówka szejka - z pomarańczy i papryki z melisą i miętą (wegańska & RAW) Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska) Surówka z fenkuła i rzodkiewek (wegańska & RAW) Wiosenna surówka z rzodkiewkami i winegretem (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |