7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:25 dag białej fasoli suchej (może być jasiek, bomba, perełka) lub fasola z puszki
2 buraki cebula 20 dag kiszonej kapusty sól kminek olej słonecznikowy Przygotowanie:Namoczoną na noc fasolę gotujemy, a jeśli używamy fasoli z puszki to odsączamy ją z zalewy. Ugotowane buraki trzemy na drobnej tarce, cebulę drobno siekamy. Na dużym talerzu układamy na środku doprawione solą buraki, otaczamy je fasolą, a następnie kapustą kiszoną wymieszaną z cebulą i kminkiem. Całość polewamy olejem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-08-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie "Kuchnia a uroda" Wanda Kosiorek (Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia")
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Buraczki z kiszoną kapustą (duszone) (wegańska)Sałatka z kapusty kiszonej i fasoli z zieleniną (wegańska) Sałatka z buraków, fasoli i kiszonej kapusty (wegańska & RAW) Sałatka z buraków, ziemniaków i kapusty kiszonej (wegańska) Sałatka z czerwonych buraków, fasoli i ogórka kiszonego (wegańska) Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych (wegańska) Sałatka z fasolką, ogórkiem kiszonym i fetą (wegańska) Surówka z buraczków i ogórków kiszonych (wegańska) Chrupiąca sałatka z buraczków (ovo-wege) Sałatka "buraczek i przyjaciele" (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |