7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta selerowa

Średnia ocena: [5.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 4 osób

1 seler
2 cebule
2 jajka na twardo
3 łyżki majonezu
4 łyżki otrąb pszennych
natka
sól
roztarty czosnek

Przygotowanie:

Seler ugotować w niewielkiej ilości wody, ostudzić, obrać, zetrzeć na tarce. Cebulę i jaja drobno posiekać. Składniki połączyć, doprawić do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-08-20 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

zupa selerowa 1 (lakto-wege)
Sałatka selerowa na słodziutko (lakto-wege)
Krem pietruszkowo-selerowy (lakto-wege)
Kotlety marchewkowo-selerowe (ovo-wege)
Sałatka ananasowo-selerowa (bez ograniczeń)
Kotlety selerowe z serem (lakto-wege)
Zupa porowo-selerowa (wegańska)
Zapiekanka (zasmażanka) selerowo-serowa (lakto-wege)
Sałatka selerowa z marchewką i musztardą (ovo-wege)
Dip - puree selerowo-ziemniaczane (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas