7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Włoski rarytas: aromatyczna oliwa do pieczywaNajwspanialej smakuje z bagietką, a na ciepło można podawać z powodzeniem na grzankach z bułki paryskiej z serem żółtym.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:oliwa z oliwek
świeża bazylia czosnek w zależności od upodobania sól ziołowa Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Aromatyczny sos (oliwa) do gotowanych warzyw (wegańska)"Ser" Velvet do pieczywa (wegańska) Sos czosnkowy z oliwy (do warzyw) (wegańska) sos alb z groszku i oliwy (wegańska) Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege) Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska) Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska) Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska) Barszcz czerwony rarytas z grzybami, jabłkami i sokiem buraczanym (wegańska) Pikantny makaron z sosem na bazie z oliwy z oliwek (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |