7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Puree z selera i ziemniaków z żółtym serem
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 6 osób1 duży seler
4 ziemniaki 3 łyżki oleju 1/2 szkl. mleka 3 łyżki tartego sera żółtego sól cukier pieprz natka do posypania Przygotowanie:Selera i ziemniaki ugotować w skórkach, odcedzić, ostudzić, obrać, przetrzeć lub zmiksować. Dodać olej, mleko, tarty ser, przyprawy, wymieszać, zagotować. Przed podaniem posypać natką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-08-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia wegetariańska po polsku" Zofia Wieczorek-Chełmińska, Polskie Towarzystwo Ekonomiki Gospodarstwa Domowego
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z selera z żółtym serem (bez ograniczeń)Aligot - francuskie puree z żółtym serem (lakto-wege) Puree ziemnaczane z kalafiorem zapiekane pod żółtym serem (lakto-wege) Kotlety z selera przekładane żółtym serem (bez ograniczeń) Marchew zapiekana z ziemniakami pod żółtym serem (lakto-wege) Zapiekanka a'la musaka z ziemniakami, pieczarkami, papryką i żółtym serem (lakto-wege) Ziemniaki faszerowane jajkiem z rzodkiewkami i serem żółtym, zapiekane (bez ograniczeń) Puree ziemniaczane z serem (lakto-wege) Puree z marchwi i ziemniaka (bez ograniczeń) Puree z ziemniaków z ogórkiem i musztardą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |