7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Wieloowocowe powidłaTak wykonane powidła mają nietypowy smak, są bardzo aromatyczne.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:5 kg śliwek
1,5 kg dyni 400 g żurawin 3 jabłka antonówki Przygotowanie:Umyte śliwki bez pestek włożyć do garnka i gotować aż do rozgotowania. Dodać dynię pokrojoną w kostkę i żurawiny, gotować, na końcu dodać jabłka. Całość tak gotować, aby poszczególne składniki nie rozgotowały się całkowicie. Przełożyć do słoików.
Nadesłał(a) Renata,
dnia: 2000-07-29 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 8/2000 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Zdjęcia do przepisu:Nowe komentarze:
niezłe - właśnie zbieram pomysły na zimowe przetwory, ale najpierw wypróbuję krótką serię. renata, gdzie ty to wygrzebujesz? :-)
wojmat 2001-07-23 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chłodnik wieloowocowy (bez ograniczeń)Pseudo powidła (wegańska) Wieloowocowe kostki lodowe (wegańska) kanapki z powidłami śliwkowymi (wegańska) Kompot wieloowocowy z poziomkami na surowo (wegańska) Wieloowocowy sos vinaigrette (winegret) (wegańska) Powidła węgierkowe (bez mieszania)! (wegańska) Powidła śliwkowe (bez cukru) (wegańska) Chłodnik wieloowocowy na serwatce z czarnymi jagodami (lakto-wege) Kruchy mazurek z kremem kajmakowym i powidłami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja 2013-09-27 18:38:27.54