7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Cypryjska jajecznica z cukinią

Jeść z tostami i sałatką z pomidora, ogórka, sałaty i sosu winegret.

Średnia ocena: [3.3333333333333335 z 3 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [3]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

4 jajka
3 małe cukinie
olej do smażenia
sól
pieprz

Przygotowanie:

Rozgrzewamy olej na patelni. W tym czasie kroimy na bardzo cienkie plasterki cukinie. Podsmażamy je na złoty kolor. Na koniec wrzucamy jajka i przyprawy.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-09-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: jadłam to danie na Cyprze
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

nasza ulubiona jajecznica:) tylko daję mniej cukinii i jeszcze dorzucam pokrojonego pomidora, pycha!:)
sunflower_ren 2010-01-14 19:27:46.29

ja dodaje jeszcze pomidora bez skorki(odcisnietego),papryke i cebule.miodzio!!!
~SKAzana 2004-07-29 00:00:00.0

wrzucamy jajka roztrzepane w garnuszku.tak robie ja
~kucharz 2002-09-10 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Jajecznica z cukinią i imbirem wg Pięciu Przemian (bez ograniczeń)
Chińska jajecznica (ovo-wege)
Jajecznica na grzankach (ovo-wege)
Pitta z jajecznicą (ovo-wege)
Jajecznica z miodem (ovo-wege)
Jajecznica z pomidorami (ovo-wege)
Jajecznica z twarogiem (bez ograniczeń)
Jajecznica z kurkami (bez ograniczeń)
Jajecznica piperade (bez ograniczeń)
Jajecznica ze szpinakiem (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas