7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym)



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 2 osób

200 g białego sera
1/2 selera naciowego
1 cebula
szczypiorek
natka pietruszki
estragon
sól
pieprz

Przygotowanie:

Selera umyć, porozdzielać łodygi, kilka ładnych odłożyć, resztę przekroić wzdłuż i pokroić w plasterki. Cebulkę i zieleninę oczyścić, drobno posiekać, odkładając kilka listków do dekoracji.

Ser włożyć do miski, ugniatając widelcem wymieszać z solą, pieprzem, cebulką i zieleniną. Wierzch posypać krążkami selera, udekorować odłożonymi gałązkami selera i listkami natki.
Nadesłał(a) Ferdynand, dnia: 2000-12-19 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

mama mi to robiła jak byłem mały.... ale się sentymentalnie zrobiło:P
~kacyk 2006-07-05 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta z selera z zieleniną (lakto-wege)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)
Pasta z czerwonej soczewicy i selera naciowego (wegańska)
Oponki serowe (twarogowe) (bez ograniczeń)
Twarogowa pasta cebulowa (lakto-wege)
Pasta z jajka i zieleniny (bez ograniczeń)
Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)
Klopsiki szpinakowo-twarogowe w sosie serowym (lakto-wege)
Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas