7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Leczo z cukinii z fasolką szparagową i kalarepką
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbcukinie młode, ok. 20-30 cm. 4 szt.
papryka czerwona, duża 2 szt. fasolka szparagowa /zielona/ ok. 20 szt. młoda kalarepka! 1-2 szt. pomidory ok. 4 szt. marchew 2 szt. pietruszka 2 szt. cebula 1 szt. czosnek w/g uznania 3-5 ząbków pieprz sól ziołowa mielona papryka pęczek świeżej bazylii pęczek natki pietruszki pęczek koperku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Leczo z kabaczkami, kalarepką, fasolką szparagową i wkładką sojową (wegańska)Leczo z fasolką mungo (mung) (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
;)
~a 2009-08-13 07:29:49.709