7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób1,5 szklanki ugotowanego pęczaku
40 dag pieczarek 1 mała cebula kubek (150 ml) jogurtu naturalnego 1 łyżeczka mąki sól pieprz Przygotowanie:Umyte i pokrojone pieczarki dusić z drobno posiekaną cebulą w żaroodpornym naczyniu. Gdy grzyby będą miękkie, dodać rozprowadzoną jogurtem mąkę, wymieszać i zagotować. Przyprawić solą i pieprzem.
Podawać z ugotowaną kaszą.
Nadesłał(a) Ferdynand,
dnia: 2000-12-19 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos pieczarkowy lub z kurkami (lakto-wege)Sos pieczarkowy ze smietaną (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowo-soczewicowy (wegańska) Sos pieczarkowy z soczewicą (wegańska) Sos P. (pieczarkowo-porowy) (wegańska) Orkisz z sosem pieczarkowym (wegańska) Kasza pęczak z sosem fasolkowo-marchewkowym (wegańska) Makaron z sosem pieczarkowo-cebulowym (wegańska) Kostka sojowa w sosie pieczarkowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |