7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczarki faszerowane z dodatkiem natki
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób8 średnich pieczarek
1/2 małej cebuli 1/2 łyżeczki masła, margaryny lub oleju sól pieprz 3 gałązki natki pietruszki Przygotowanie:Z pieczarek obciąć ogonki jak najbliżej kapelusza. Cebulkę i ogonki drobno posiekać. Wrzucić na rozgrzany tłuszcz i dusić z dodatkiem soli i pieprzu do całkowitego wyparowania wody.
Po ostygnięciu dodać posiekaną pietruszkę i dokładnie wymieszać. Płaską brytfannę wyłożyć pergaminem do pieczenia. Na pergaminie ułożyć kapelusze nadziane przygotowanym farszem. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 15-20 min.
Nadesłał(a) Ferdynand,
dnia: 2000-08-14 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotleciki z pieczarek z natką (wegańska)Kotlety jajeczne z dodatkiem cebuli i natki (bez ograniczeń) Jaja faszerowane pieczarkami (ovo-wege) Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege) Pieczarki faszerowane jajkiem (bez ograniczeń) Pomidory faszerowane twarogiem z jajkiem i natką (bez ograniczeń) Dodatek: jarmuż duszony z pieczarkami (wegańska) Pieczarki pieczone i faszerowane rokpolem (lakto-wege) Pieczarki faszerowane pomysłem własnym (wegańska) Pieczarki faszerowane doprawione czosnkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |