7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka z soczewicy marynowanej przez noc, ciecierzycy i selera naciowego
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki ugotowanej i odcedzonej soczewicy
3 łyżki octu winnego (więcej, jeśli ktoś lubi ostre) 2 łyżki oliwy łyżeczka soli pół szklanki cieciorki albo i więcej, ugotowanej lub z puszki 1 średnia cebula drobno pokrojona (ja używam hiszpańskiej czerwonej - jest łagodniejsza i ładnie wygląda) 1 łodyga selera naciowego ew. kwaskowe jabłko Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska)Zupa pomidorowa z selerem naciowym, ciecierzycą i bobem (wegańska) Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege) Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska) Pasta z czerwonej soczewicy i selera naciowego (wegańska) Sałatka marynowana z ogórków z marchwią i selerem (na zimę) (wegańska) Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege) Sałatka ziemniaczana z selerem naciowym w sosie z awokado (wegańska) Sałatka z selera naciowego, pora, tofu, ananasa (wegańska) Zielona sałatka z selera naciowego, awokado i mięty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |