7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:pieczarki
sok z cytryny majonez śmietana natka pietruszki sól Przygotowanie:Pieczarki pokroić dość grubo, skropić cytryną, połączyć z sosem z majonezu i śmietany, dodać posiekaną natkę i doprawić. Soli dać dość dużo, bo pieczarki potrzebują, ale oczywiście do smaku.
Wstawić do lodówki, żeby się przegryzła (na godzinę lub dwie).
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-12-31 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis wysłała AnnaK
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos z natki pietruszki (lakto-wege)Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarek (wegańska+miód) Mrożony koperek lub natka pietruszki (wegańska) Risotto z boczniakami i natką pietruszki (wegańska) Sałatka z surowych pieczarek w sosie śmietankowo-majonezowym (bez ograniczeń) Dietetyczne "pesto" di prezzemolo (z natki pietruszki) (wegańska) Kotleciki z pieczarek z natką (wegańska) Pyszne Pesto Pietruszkowe, w którym natka pietruszki zupełnie zmienia swoją osobowość (wegańska) Pieczarki faszerowane z dodatkiem natki (wegańska) Sałatka z orkiszu z pomidorem i natką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |