7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Panierowane pieczarki a'la kotelciki

Można podawać do ziemniaczków na obiad lub z chlebkiem na kolację (są pyszne ze świeżutkim chlebem z masełkiem).

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

pieczarki
sól
pieprz
mąka
jajko
bułka tarta
olej/oliwa albo masło do smażenia

Przygotowanie:

Smażymy pieczarki (w całości! - wycinamy nóżki albo i nie). Solimy, pieprzymy, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej i smażymy na patelni na oliwie albo maśle.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2002-12-31 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege)
A'la risotto z pieczarkami i papryką (wegańska)
Grzyby (leśne i pieczarki) panierowane otrębami (bez ograniczeń)
Sałatka warstwowa a'la tortilla z pieczarkami (lakto-wege)
Bigos a'la Dzik - z pieczarkami, papryką i kiełkami na patelnię (wegańska)
Zapiekanka a'la musaka z ziemniakami, pieczarkami, papryką i żółtym serem (lakto-wege)
Tofucznica - tofu a'la jajecznica z pieczarkami, boczniakami lub kurkami (wegańska)
Grzyby panierowane (bez ograniczeń)
Kotlety panierowane z boczniaków (ovo-wege)
Kotlety z ziemniaków panierowane (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas