7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Panierowane pieczarki a'la kotelcikiMożna podawać do ziemniaczków na obiad lub z chlebkiem na kolację (są pyszne ze świeżutkim chlebem z masełkiem).
Średnia ocena:
[3.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:pieczarki
sól pieprz mąka jajko bułka tarta olej/oliwa albo masło do smażenia Przygotowanie:Smażymy pieczarki (w całości! - wycinamy nóżki albo i nie). Solimy, pieprzymy, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej i smażymy na patelni na oliwie albo maśle.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-12-31 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege)A'la risotto z pieczarkami i papryką (wegańska) Grzyby (leśne i pieczarki) panierowane otrębami (bez ograniczeń) Sałatka warstwowa a'la tortilla z pieczarkami (lakto-wege) Bigos a'la Dzik - z pieczarkami, papryką i kiełkami na patelnię (wegańska) Zapiekanka a'la musaka z ziemniakami, pieczarkami, papryką i żółtym serem (lakto-wege) Tofucznica - tofu a'la jajecznica z pieczarkami, boczniakami lub kurkami (wegańska) Grzyby panierowane (bez ograniczeń) Kotlety panierowane z boczniaków (ovo-wege) Kotlety z ziemniaków panierowane (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |