7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Suszone jabłka - bez suszarki do owocówSą naprawdę dobre do podjadania albo jako dodatek do potraw.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:jabłka
Przygotowanie:Jabłka pokroić w talarki i ponawlekać na nitkę jak grzybki. Powiesić przy kuchence albo, jak ktoś chce szybciej, suszyć w piekarniku. Pachnie wówczas sadem w kuchni.
Wskazówki i uwagi:Jedna uwaga - należy trzymać suszone jabłka w woreczku z materiału - płóciennym, lnianym - bo w papierowej torebce niestety mogą się popsuć.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2003-01-09 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
zajebisie :/ a gfdzie zostawias czas i temparuture picznia czy tam suszenia ?
~jess 2004-10-24 00:00:00.0
Ten przepis należy do grszych, jeśli to w ogóle można nazwać przepisem,z powodu niesprecyzowania temperatury,czasu.
~Klamentyna 2003-10-26 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:suszone skórki jabłkowe - bez suszarki do owoców (wegańska)Pseudo dżem z suszonych owoców (wegańska) Pasta z jabłka, suszonych pomidorów i maku (wegańska) Sałatka owocowa z arbuza i owoców (wegańska & RAW) Dla dzieci - krem z tofu i owoców (wegańska) Koktajl (smoothie) z owoców egzotycznych (wegańska & RAW) Marmolada z owoców róży i pomidorów (wegańska) Jabłka w kruszonce (lakto-wege) Jabłka w cieście (wegańska) Jabłka w szlafroczkach (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Faktycznie w kuchni pachnie sadem.
A malkontentom odpowiedz - to przy suszeniu grzybów także domagają się podania czasu i temperatury?!
łasuch 2011-08-13 15:12:19.964