7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szklanki pszenicy
garść rodzynek sok owocowy 2 łyżki orzechów - kto jakie lubi 2 łyżki migdałów 2 łyżki ziaren słonecznika 1 łyżka miodu lub słodu Przygotowanie:Pszenicę ugotować (najszybciej w szybkowarze). Rodzynki wypłukać i zalać sokiem owocowym. Orzechy, migdały i słonecznik można podprażyć na patelni.
Wszystko wymieszać z pszenicą, dodać rodzynki i trochę tego soku. Smacznego.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2003-01-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis pochodzi od koleżanki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Deser z pszenicy/żyta z jabłkami i bakaliami (wegańska)Pszenica z jabłuszkiem i bakaliami (wegańska) Deser malinowy z bakaliami i miksturą czekoladową (wegańska) Deser malinowy z bakaliami całkowicie wegański (wegańska) Pszenica z truskawkami (lakto-wege) "Tatar" z pszenicy (wegańska) Kalafior z pszenicą (wegańska) Trzy kolory z pszenicą (wegańska) Kotlety z pszenicy z majerankiem (wegańska) Jogurt z owocami i kiełkami pszenicy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |