7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

„zupa” z mango i papai w imbirze



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 4 osób

4 mango
4 papaje
lyzeczka kandyzowanego imbiru
2 peczki swiezej miety
cala laska wanilii
150 g cukru

Przygotowanie:

do czajnika (imbryka) od herbaty wloz miete, przekrojona wzdluz na pol laska wanilii, cukier i imbir. zalej wrzatkiem i pcozekaj, az napar ostygnie. obierz mango i papaje, delikatnie pokroj w plasterki i zalej swiezym syropem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2003-01-27 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 12/2002
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zupa bananowa z brzoskwinią lub mango i wiórkami kokosowymi (lakto-wege)
Sorbet z mango (wegańska)
Zupa-krem z marchewki z imbirem, jogurtem i tymiankiem (lakto-wege)
Zupa-krem dyniowa z imbirem i mlekiem kokosowym (wegańska)
Zupa krem gruszkowo - pietruszkowa z imbirem (wegańska)
Zupa marchewkowa z imbirem i mlekiem kokosowym - delicje! (wegańska)
Zupa krem marchewkowo-pomarańczowa z imbirem (lakto-wege)
Egipski koktajl z mango (wegańska)
Koktajl z mango i limonki (wegańska & RAW)
Szybki deser z mango (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas