7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
surówka z kapusty z kalafiorem, rzodkiewką i kukurydzą
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kapusta biala
kalafior (surowy) rzodkiewka kukurudza z puszki (lub mrożona) koperek sos Vinegret: oliwa z oliwek i ocet winny w proporcjach 3:1 lub 4:1 + sól i pieprz + ew. musztarda, zioła lub inne przyprawy Przygotowanie:kapusta biala sztkowana + kalafior surowy w malych rozyczkach + rzodkiewka tarta na grubych oczkach + ciut kukurudzy z puszki + koperek wszystko doprawic sosem Vinegret i wymieszac
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-02-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała mishka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska)Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska & RAW) Surówka uśmiechnięta :) z kapusty, rzodkiewki, marchewki i jabłka (lakto-wege) Aromatyczna surówka z kapusty z rzodkiewkami i melisą (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW) Bajecznie kolorowa surówka (rzodkiewka, ogórek, papryka z groszkiem i kukurydzą) (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewkami, ogórkiem, pomidorami i fetą (lakto-wege) Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |