7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa meksykańska na zimno (chłodnik pomidorowy z selerem naciowym i tabasco)
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 6 osób4 świeże pomidory (ja dam z puszki)
1 szklanka posiekanego selera naciowego 2 szalotki (ostatnio dałam małą zwykłą cebulkę, było OK) 2 średnie ogórki 1 mała ostra papryka 4 szklanki soku pomidorowego tabasco sól pieprz łyżka oliwy z oliwek Przygotowanie:Pomidory obrać. Warzywa i ostra papryczkę drobno posiekać. Wszystko wymieszać i do lodówki na kilka godzin!
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-02-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Kasienia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa pomidorowa z selerem naciowym, ciecierzycą i bobem (wegańska)Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege) Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska) Zupa krem z selera naciowego i marchewki, zabielana (bez ograniczeń) Zupa jarzynowa, z ziemniakami i selerem naciowym (wegańska) Gazpacho pomidorowe na bulionie, z dodatkiem selera naciowego (wg. "Better Homes & Gardens") (wegańska) Zupa-krem zimowa z selerem naciowym, gruszką i serem pleśniowym (lakto-wege) Zupa pomidorowa z porem, selerem i białym winem (wegańska) Pudding pomidorowy na zimno (wegańska) Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |