7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:kapusta pekińska
czerwona papryka puszka kukurydzy ew. pół utartego słodkiego jabłka 2 ząbki czosnku garść świeżej mięty sól pieprz oliwa ew. sok z cytryny Przygotowanie:Składniki surówki pokroić/ posiekać, jabłko utrzeć, czosnek zmiażdżyć. Wszystko dobrze wymieszać. Można minimalnie podkwasić sokiem z cytryny.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-02-15 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Agatę W.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwową (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką, ogórkiem, groszkiem i kukurydzą (wegańska) Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege) Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej, pomidorów i groszku (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami i mandarynkami (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |