
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:1 awokado
2 jajka 2 kiszone ogórki sok z cytryny jogurt naturalny sól pieprz Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo. Przekrawamy wzdłuż awokado, wyjmujemy pestkę, obieramy je ze skórki, a miąższ skrapiamy sokiem z cytryny i kroimy w kostkę. Jaja i ogórki również drobno kroimy, dodajemy do awokado i polewamy jogurtem, doprawiamy do smaku.
Nadesłał(a) Renata,
dnia: 2000-08-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Kuchnia a uroda" Wanda Kosiorek, Agencja Wydawniczo-Usługowa "Emilia"
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z boczniaka z ogórkiem kiszonym, jajkiem i kukurydzą (ovo-wege)Sałatka z kalafiora, kukurydzy, ogórków kiszonych i jajek (ovo-wege) Sałatka z czerwonej fasoli i kukurydzy z jajkiem i ogórkiem kiszonym (bez ograniczeń) Sałatka z awokado z pomidorem, ogórkiem lub papryką i winegretem (wegańska) Sałatka z selera, ogórków kiszonych i banana (lakto-wege) Sałatka z kukurydzy z ogórkiem kiszonym i cebulą (lakto-wege) Sałatka z ziemniaków i ogórków kiszonych z cebulką (wegańska) Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych (wegańska) Sałatka z fasolką, ogórkiem kiszonym i fetą (wegańska) Sałatka z buraków z ogórkiem kiszonym i cebulką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~kris 2011-07-09 11:54:41.679