7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z tofu fety z ogórkiem kiszonym, kukurydzą i olejem lnianymBardzo smaczna do smarowania chleba. Nadaje się na przyjęcia (wtedy ilość składników należy podwoić). Podawać dzieciom starszym, które lubią ostre, słone i kwaśne :-)
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osób2 op. tofu fety
zielona część cebulki dymki mały ogórek kiszony 2 łyżki kukurydzy olej lniany (kilka łyżek - dużo) szczypta pieprzu lub papryki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska)Pasta z soczewicy z ogórkiem kiszonym (wegańska) Sałatka z fasolką, ogórkiem kiszonym i fetą (wegańska) Sałatka z boczniaka z ogórkiem kiszonym, jajkiem i kukurydzą (ovo-wege) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Kasza gryczana z olejem lnianym i słonecznikiem (wegańska) Pasta z siemienia lnianego z ogórkiem kiszonym lub małosolnym (wegańska) Twarożek z tofu z czosnkiem i ogórkiem świeżym lub kiszonym (wegańska & RAW) Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska) Feta w czosnkowo-tymiankowym oleju (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Abulla 2008-08-20 12:35:54.315