7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:szklanka sosu sojowego
1/3 szklanki bulionu warzywnego 2 łyżki pasty sezamowej (tahini) albo masła orzechowego 2 łyżki oleju sezamowego Przygotowanie:Mieszamy wszystko razem na gładką masę.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-04-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Herbatkę
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos "tatarski" na bazie tofu i mleka sojowego (wegańska)Chiński dip (sos) sojowo-imbirowy (wegańska) Sos sezamowy "Tahini" (wegańska) Kotlety sojowe w panierce sezamowej (wegańska) Warzywa sezamowe z makaronem sojowym (wegańska) Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków (lakto-wege) Warzywa na parze w sosie sezamowym (wegańska) Śmietana sojowa (na bazie mleka sojowego) (wegańska) Sos musztardowy na bazie żółtka (ovo-wege) Sos do makaronu na bazie dyni (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |