7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Chiński dip (sos) sojowo-imbirowyHerbatka: "te chińskie dipy nie są zbyt wyszukane ;-)"
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 szklanki sosu sojowego
1,5 łyżeczki drobno posiekanego imbiru Przygotowanie:Mieszamy.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-04-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Herbatka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Dip sezamowy na bazie sosu sojowego (wegańska)Sos imbirowy (wegańska) Kotlety sojowe w cieście imbirowym (wegańska) Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege) Sos z mieszanką warzyw chińskich (wegańska) Brokuł w żółtym sosie imbirowym (wegańska) Ziemniaki w sosie czosnkowo-imbirowym (wegańska) Sałatka "Chiński mur" (z makaronem sojowym lub ryżowym) (wegańska) Zupa chińska z kostką sojową i warzywami konserwowymi (wegańska) Ostry sos chiński na bazie soku pomarańczowego (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |