7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kalafior w sosie koperkowym lub koperkowo-czosnkowym
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kalafior
sos koperkowy: koperek - dużo ew. troszkę czosnku ocet balsamiczny sól pieprz olej lub oliwa (może, ale nie musi być zimnotłoczona) Przygotowanie:Kalafior lekko obgotować (najlepiej na parze).
Wymieszać solidną dawkę koperku, troszkę czosnku (ale niekoniecznie), ocet balsamiczny, sól, pieprz i oliwę. Polać sosem kalafior.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-04-06 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu podanego na pl.rec.kuchnia przez Waldemara Krzoka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka kalafiorowa Bożeny Dykiel (z koperkowo-czosnkowym sosem majonezowym) (bez ograniczeń)Kalafior z sosem jogurtowo-orzechowo-czosnkowym (lakto-wege) Kalafior chrupiący z sosem grzybowo-czosnkowo-śmietanowym, pycha! (lakto-wege) Fasolka szparagowa w sosie śmietanowo-koperkowym (lakto-wege) Kapusta (biała lub kiszona) w sosie śmietankowo-koperkowym (wegańska) Sałatka z białych szparagów z sosem śmietanowo-koperkowym (lakto-wege) Surówka z kalafiora z sosem koperkowym i pestkami (wegańska & RAW) Kalafior z oliwą czosnkowo-ziołową (wegańska) Ziemniaczano-szpinakowa sałatka z suszonymi pomidorami, pistacjami i sosem koperkowo-musztardowym (wegańska) Kalafior w sosie szpinakowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |