7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:30 dag czereśni
1 brzoskwinia 1/2 pomarańczy szczypta imbiru sól Przygotowanie:Owoce umyć. Tam gdzie są, usunąć pestki. Wycisnąć sok z pomarańczy. Wszystko połączyć i zmiksować. I już.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-04-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Talka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety z boczniaka ze szczyptą imbiru (bez ograniczeń)Sałatka z arbuza i gruszek ze szczyptą imbiru (wegańska & RAW) Marchew z porem i imbirem (sos) (wegańska) Koktajl czereśniowo-truskawkowy (wegańska) Sos kreolski (pomidorowy z czosnkiem, imbirem i tymiankiem) (wegańska) Agliata - średniowieczny sos czosnkowy z imbirem i cynamonem (wegańska) Jarzynka z patisona doprawiona sosem sojowym i imbirem (wegańska) Ocet owocowy (malinowy, czereśniowy lub inny) (wegańska) Omlet ryżowy orientalny - z kiełkami, sosem sojowym i imbirem (ovo-wege) Fasola z ryżem w sosie pomidorowym z czosnkiem, imbirem i cynamonem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |