7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Naleśniki z czereśniami (nadzienie)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

500 g czereśni
30 g orzechów włoskich
1/2 łyżeczki cynamonu
1 łyżeczka posiekanej skórki pomarańczowej

Przygotowanie:

Czereśnie wydrylować i zmiksować. Dodać resztę składników i wymieszać. Smarować naleśniki i składać.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2003-04-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, przepis podała Talka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Czerwone nadzienie gryczane do naleśników (wegańska)
Letnie naleśniki z owocami (nadzienie) (wegańska)
Szpinakowo-twarogowo-czosnkowe nadzienie do naleśników (lakto-wege)
Naleśniki z boczniakami lub pieczarkami i twarogiem (nadzienie) (lakto-wege)
Wyjątkowe nadzienie do naleśników (z buraczków i pestek dyni) (wegańska)
Naleśniki z bananami, kremem czekoladowym i orzechami (nadzienie) (wegańska)
Naleśniki z kremem czekoladowym/ karobowym i malinami (nadzienie) (wegańska)
Naleśniki drożdżowe z nadzieniem bananowo-kokosowym (wegańska)
Naleśniki z mąki gryczanej + nadzienie szpinakowe lub brokułowe z kukurydzą (bez ograniczeń)
Jogurt z czereśniami i jagodami (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas