7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:ziemniaki
cebula tluszcz koperek - duzo orzechy wloskie Przygotowanie:ugotować ziemniaki, zrobić z nich papę, dodać pokrojoną drobno cebulę, uprzednio zeszkloną na patelni w tłuszczu, dodać masę koperku i posiekane orzechy włoskie... wypchać tym naleśnika, wyłączyć komórkę i odpaść.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-04-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ircx.pl.polskavege, przepis podany przez gzyre (marabuk@polbox.com)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pierogi podlaskie (z farszem ziemniaczanym) (wegańska)Krokiety ziemniaczane z orzechami włoskimi (wegańska) Farszynki wegańskie - ziemniaczane kotlety z farszem z soi (wegańska) Kotlety ziemniaczane z farszem z ryżu i warzyw (wegańska) Sałatka babska czyli ziemniaczana z ogórkami świeżymi, małosolnymi i koperkiem (wegańska) Kulki ziemniaczane z orzechami włoskimi i cebulką (wegańska) Krokiety ziemniaczane z orzechami włoskimi i natką (wegańska) Brokuły z wody z koperkiem (wegańska) Kotlety jarzynowe z koperkiem i ziołami (bez ograniczeń) Boski sos z cukinią i koperkiem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |