7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ciasto włoskieDeuter: Łatwe i smaczniutkie, a co najważniejsze - zawsze się udaje.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 kg jabłek
cynamon do smaku 45 dgk cukru 12 dkg rodzynek 12 dkg posiekanych orzechów włoskich 1 dkg proszku do pieczenia 1 dkg sody 0,5 kg mąki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Czekoladowe ciasto Joanny z orzechami włoskimi (bez ograniczeń)Włoskie zabajone (ovo-wege) Włoska grochówka (z ciecierzycą czyli grochem włoskim) (wegańska) Sos włoski (czosnkowy) (wegańska) Włoska sałatka makaronowa (lakto-wege) Jajecznica z włoskim akcentem (bez ograniczeń) Zapiekanka z kapusty włoskiej (wegańska) Orzechy włoskie w cukrze (wegańska) Pizza "włoska" - z mozzarellą i warzywami (lakto-wege) Makaron z cukinią i orzechami włoskimi (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Jako bakalie stosowałam nie tylko orzechy i rodzynki, ale również nasiona dyni, słonecznika, migdały i.. co było na półce. Chyba trzeba odświeżyć przepis i poeksperymentować znowu. To ciasto było takie dobre...
Dana 2011-11-23 16:48:49.715