
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:fasolka szparagowa - świeża lub mrożona
cebula przecier pomidorowy czosnek sól majeranek pieprz turecki (cayenne) olej do smażenia Przygotowanie:
Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie i odsączyć. Zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę, dodać przecier, krótko dusić z czosnkiem, majerankiem i pieprzem, wymieszać z fasolką.
Można podawać na ciepło lub zimno!
Nadesłał(a) Renata,
dnia: 2000-08-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: z felietonu Pani Bożeny Dykiel zamieszczanego kiedyś w Urodzie
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z groszku konserwowego Bożeny Dykiel (bez ograniczeń)Sałatka kalafiorowa Bożeny Dykiel (z koperkowo-czosnkowym sosem majonezowym) (bez ograniczeń) Sałatka ryżowa Bożeny Dykiel (z papryką, oliwkami i migdałami) (wegańska) Sernik z rodzynkami Bożeny Dykiel (bez ograniczeń) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Zielona lazania - z brokułem, fasolką szparagową, groszkiem i sosem pomidorowym (wegańska) Zielona soczewica z ryżem, papryką, kukurydza i fasolką szparagową (lakto-wege) Sałatka ryżowa zielona (z fasolką, groszkiem i ogórkami) (lakto-wege) Sałatka grecka (horiatiki) z fasolką szparagową (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~teresa 2003-03-18 00:00:00.0