7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Gnocchi z masłem i parmezanemGnocchi, czyli po polsku kopytka. Ale z masłem i parmezanem i bazylią, czyli zupełny odjazd w cudowne smaki.Okrutnie przepyszne. Pachnące i kolorowe. Nigdy ich nie jest zbyt mało.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osóbkilogram ziemniaków
4 jajka garść świeżej bazylii szklanka mąki pszennej łyżka soli pół kostki masła parmezan - około 5-10 dag Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Gnocchi świętej Łucji (z parmezanem i gałką) (bez ograniczeń)Gotowany por z parmezanem, masłem i rozmarynem (lakto-wege) Gnocchi (wegańska) Gnocchi dyniowe (wegańska) Dyniowe gnocchi pełnoziarniste (wegańska) Zupa pomidorowa z gnocchi (lakto-wege) Makaron z brokułami i parmezanem (lakto-wege) Sos pieczarkowy z parmezanem (lakto-wege) Babeczki z parmezanem i maślanką (bez ograniczeń) Cykoria zapiekana z parmezanem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |