7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kaszankowa papryka - faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i oliwkamiDoskonały pomysł na paprykę. Wyśmienite na lekki obiad lub na kolację.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób4 duże papryki (zielone lub kolorowe)
szklanka ugotowanej na sypko kaszy gryczanej ćwierć kilograma twarogu spora garść posiekanych oliwek (kolor oliwek zależy od gustu) kilka ząbków czosnku sól pieprz oliwa (ale nie extra vergine) lub masło Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege)Pierogi lubelskie (z kaszą gryczaną i twarogiem) (lakto-wege) Papryka nadziewana kaszą gryczaną z pieczarkami (wegańska) Papryka faszerowana pieczarkami z ryżem i oliwkami (wegańska) Pomidory faszerowane kaszą gryczaną z warzywami i serem pleśniowym (lakto-wege) Bakłażany faszerowane kaszą gryczaną, polane sosem śliwkowym (wegańska) Papryka faszerowana serem bałkańskim z suszonymi pomidorami i oliwkami (lakto-wege) Zapiekanka z kaszy gryczanej i twarogu (lakto-wege) Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska) Placki ziemniaczane z kaszą gryczaną (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |