7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pierogi zielono-białe ze szpinakiem i bryndząSmaczne kolorowanki na talerzu. Pełne zdecydowania i witamin.
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 6 osóbciasto:
pół kilograma mąki pszennej czubata łyżeczka soli ciepła woda - około szklanki nadzienie: pół kilogram mrożonego szpinaku 20 dag bryndzy średnia cebula jajko świeżo zmielony, czarny pieprz dwie łyżki oliwy 10 dag masła garść startego parmezanu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Farsz z botwinki z bryndzą - do pierogów, naleśników, krokietów (lakto-wege)Pierogi z białym serem (bez ograniczeń) Sałatka zielono-biała (z jabłkowego ryżu, selera naciowego i orzechów) (wegańska) Pieczone pełnoziarniste pierogi ze szpinakiem i słonecznikiem (wegańska) Fatayer (pieczone drożdżowe "pierogi" ze szpinakiem) (wegańska) Zapiekanka "zielono mi" (wegańska) Placuszki z mąki żytniej z bryndzą (bez ograniczeń) Kisz z jarmużem, bryndzą i żurawiną (bez ograniczeń) Makaron na zielono - z bobem i pesto (wegańska) Zielono-żółta zupa z soczewicą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |