7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Szparagi po mediolańsku (pieczone pod parmezanem i bułką tartą z estragonem)
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 6 osób2 kg szparagów
100 g parmezanu tarta bułka 3 łyżki oliwy estragon sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kalarepka z bułką tartą (wegańska)Soja na cebuli z bułką tartą (lakto-wege) Kapusta (z wody) z bułką tartą (wegańska) Makaron z warzywami i bułką tartą (wegańska) Szpinak z tofu w bułce tartej (wegańska) Makaron fettuccine ze szparagami i "parmezanem ubogich" (wegańska) Kiełki KaBom (smażone w bułce tartej) (bez ograniczeń) Cukinia smażona w "jajku-len" i bułce tartej (wegańska) Fasola Jaś ze śliwkami suszonymi i bułką tartą (wegańska) Rzodkiew / rzodkiewki na ciepło z bułką tartą (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |