7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 6 osób2 kg szparagów
12 jajek sól pieprz szczypiorek Przygotowanie:Obrać szparagi, zaczynając od główek. Związać w pęczek. Włożyć do gotującej, osolonej wody. Gotować ok. 15 minut. Wyjąć na suchą ściereczkę. Rozwiązać i osuszyć. Jak będą zupełnie suche (jeszcze ciepłe!), rozłożyć na półmisku.
Sadzone jajka położyć na szparagach, posolić, popieprzyć i posypać szczypiorkiem. Podawać natychmiast.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kasza gryczana z jajkiem sadzonym (ovo-wege)Sałatka z pieczonej papryki z jajkiem sadzonym (ovo-wege) Naleśniki ze szparagami i beszamelem (bez ograniczeń) Balsamiczne szparagi z marchewką (wegańska) Szparagi z sezamem i imbirem (wegańska) Makaron ze szparagami i oliwkami (wegańska) Zimna zupa ze szparagów (wegańska) Risotto ze szparagami i pieczarkami (wegańska) Grillowane/ smażone szparagi (wegańska) Szparagi zapiekane z pieprzem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |