7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:5-6 jabłek
Przygotowanie:Po pokrojeniu jabłek na cienkie plasterki i usunięciu nasion, włożyć na 2 godziny do średnio nagrzanego piekarnika. Mają być chrupkie po wyjęciu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2003-06-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis wysłała Iwon(k)a
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa z dyni i soczewicy z czipsami (wegańska)Zupa czipsowa (wielowarzywna, nie z czipsów :) (wegańska) Zupa jabłkowa (lakto-wege) Zupa jabłkowa 1 (ovo-wege) zapiekanka jabłkowa (bez ograniczeń) Konfitura jabłkowa (wegańska) Ser jabłkowy (wegańska) Ocet jabłkowy (wegańska) Ciasto jabłkowe (wegańska) Mus jabłkowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |