7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:cebula
cukinia czarne oliwki sol i pieprz chleb tostowy ser z plesnia Przygotowanie:Cebulke podsmazyc, dodac pokrojona w plasterki (ok. 0,5 cm grube) cukinie, pokrojone czarne oliwki, posolic, popieprzyc - smazyc az bedzie miekawe (ok. 5 min), polozyc na stostowany chleb tostowy, przykryc serem z plesnia i
zapiec w goracym piekarniku, az sie ser zacznie rozplywac - i slinka w ustach tez! Wskazówki i uwagi:Dodac musze, ze bierze sie ser z "niebieska" plasnia podobnych do gorgonzoli.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2003-06-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, przepis wysłał(a):"Monika Biermann" m_biermann.nospam@gmx.de
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z serem pleśniowym (bez ograniczeń)Bułka z grilla z serem pleśniowym (lakto-wege) Szpinakowa pizza z serem pleśniowym (lakto-wege) Sałatka z serem pleśniowym, arbuzem i winogronami (lakto-wege) Sałatka "piernikowa" z serem pleśniowym, owocami i bakaliami (lakto-wege) Kremowa zupa pieczarkowa z serem topionym i pleśniowym (lakto-wege) Sałatka buraczana z kiełkami amarantusa i serem pleśniowym (lakto-wege) Sałatka makaronowo-brokułowa z serem pleśniowym (bez ograniczeń) Ser pleśniowy kozi smażony i podany z warzywami (bez ograniczeń) Zupa pomidorowa z gruszką i serem pleśniowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |