7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i papryką konserwowąPrzepyszna, soczysta surówka. Świetna z ziemniaczkami i kotletami sojowymi - do takiego właśnie zestawu pierwszy raz ją wymyśliłam :-) Pomimo, że kapusta pekińska nie jest jeszcze zbytnio popularna, szczerze zachęcam do spróbowania.
Średnia ocena:
[4.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 5 osóbkapusta pekińska średniej wielkości
puszka kukurydzy konserwowej papryka konserwowa - kilka lub kilkanaście pasków 2 soczyste jabłka pomidor (opcjonalnie) sól pieprz słodka mielona papryka ew. musztarda (najlepiej w miarę łagodna) ew. odrobina soku z cytryny i oliwa lub olej zimnotłoczony Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, papryką i ogórkiem (wegańska & RAW)Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, kukurydzą i miętą (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z papryką, pomidorami i winegretem (wegańska & RAW) Wiosenna surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem, pomidorem i papryką (wegańska & RAW) Majonezowa sałatka z kapustą pekińską, jabłkiem i marchewką (ovo-wege) Kapusta pekińska duszona z jabłkiem i zasmażką (wegańska) Surówka z kapusty pekińskiej w sosie śmietanowym (lakto-wege) Surówka z ogórka, pomidora i rzodkiewek z kapustą pekińską (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z kapusty pekińskiej, pomidorów i groszku (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~n-ka 2011-01-25 16:40:57.959