7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Kaszka kukurydziana z bakaliami i cynamonem

Dla alergików.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

kasza kukurydziana
wiórki kokosowe
suszone morele
rozgniecione pestki dyni
rozgniecione pestki słonecznika

oliwa z oliwek
cynamon
daktyle

Przygotowanie:

Kaszę ugotować z pozostałymi składnikami, dolać łyżkę oliwy, wymieszać, lekko ostudzić, posypać fantazyjnie szczyptą cynamonu i bardzo drobno posiekanymi daktylami.

Wskazówki i uwagi:

W drugiej misce podać kapustę kiszoną (dzieci lubią ją zasysać tak jak spaghetti).
Nadesłał(a) jojo don huevo, dnia: 2003-06-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Kaszka kukurydziana z bakaliami i zieleninką (wegańska)
Kaszka jaglana z bakaliami i rzezuchą (wegańska)
Prosta zupa szparagowa z kaszką kukurydzianą (wegańska)
Surówka z marchewki z cynamonem i bakaliami (wegańska+miód)
Kasza jaglana na śniadanie - z cynamonem, prażonym słonecznikiem i innymi bakaliami (wegańska)
Kaszka pełna witamin (wegańska)
Zupa śniadaniowa ("kaszka") amarantusowa (lakto-wege)
Kaszka manna na soku przecierowym (wegańska)
Kaszka śniadaniowa z gotowanego amarantusa (wegańska)
Sos kukurydziany (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas