7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kotlety strączkoweDla alergików.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:soczewica
ciecierzyca fasola biała fasola czerwona mąka gryczana mąka kukurydziana wiórki kokosowe brokuł pietruszka por ryż basmati oliwa z pestek winogron zioła Przygotowanie:Soczewicę, ciecierzycę, fasolę białą i czerwoną dobrze ugotować razem z ryżem i warzywami, wszystko dokładnie zmiksować i dodać ulubione zioła dziecka plus wiórki kokosowe, dolać trochę wody, dosypać trochę mąki kukurydzianej i dalej miksować tak, by uzyskać masę przypominającą normalne kotlety mielone, dodać trochę oliwy, formować małe a pulchne kotleciki, obtoczyć w mące gryczanej i smażyć na patelni posmarowanej oliwą.
Wskazówki i uwagi:Podawać fantazyjnie obsypane dużą ilością zielonego groszku (może być ten z puszki).
Nadesłał(a) jojo don huevo,
dnia: 2003-06-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kotlety strączkowe (z 3 strączkowców) (wegańska)Kotlety ze strączkowych (bez ich gotowania) z warzywami (wegańska) Pasztet strączkowo-warzywny (wegańska) Strączkowa pasta do kanapek (wegańska) pasztet strączkowo - grzybowy (wegańska) Świeża zielona zupa strączkowa (wegańska) Chlebek Mojżesza (ze strączkowymi i bakaliami) (wegańska) Kanapki z pastą jarzynowo-strączkową (wegańska) Kotleciki z mieszanki strączkowych z ryżem i płatkami owsianymi (wegańska) Pasta z soczewicy (strączkowa) do chleba (zbożowy) ;-))) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |