7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kanapki z pastą jarzynowo-strączkowąDla alergików.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:chlebek ryżowy Wasa
soczewica zielona cieciorka fasola biała fasola czerwona brokuł brukselka pieczarki kalarepka zioła oliwa z oliwek rzeżucha Przygotowanie:Strączkowe ugotować razem z warzywami w jak najmniejszej ilości wody (brukselkę dodać na końcu, kalarepki nie gotować); dodać oliwę, zioła i zmiksować na pastę; dodać startą na drobno kalarepkę i wymieszać; posmarować chlebek, posypać rzeżuchą.
Nadesłał(a) jojo don huevo,
dnia: 2003-06-11 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis z mojego opracowania Tydzień z życia alergika
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Strączkowa pasta do kanapek (wegańska)Kanapki z pastą z bazylii lub pesto i pomidorami (wegańska) Kanapki z powodu chrapki - z pastą z pestek, kiszeniasem i awokado (wegańska) Kotlety strączkowe (wegańska) Kotlety strączkowe (z 3 strączkowców) (wegańska) Pasztet strączkowo-warzywny (wegańska) pasztet strączkowo - grzybowy (wegańska) Świeża zielona zupa strączkowa (wegańska) Chlebek Mojżesza (ze strączkowymi i bakaliami) (wegańska) Kanapki z buzią (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |