7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cukinia al'a Mizia - faszerowana warzywami i kuskusemTen sam przepis wypróbowałam z ogórkami gruntowymi zamiast cukinii - niebo!
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób2 młode, akuratne cukinie
1 większa cebula 5 większych pieczarek 1 większa papryka - czerwona albo po kawałku z różnych kolorów 2 pomidory 2 ząbki czosnku pęczek świeżej bazylii 3/4 szkl. kaszy kuskus 200 g sera żółtego - najlepiej taki mocniejszy i żeby się dobrze topił! kilka łyżek oliwy z oliwek do smażenia ziele angielskie zioła prowansalskie sól pieprz jarzynka szczypta gałki muszkatołowej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cukinia faszerowana soją, warzywami i pieczarkami (wegańska)Cukinia faszerowana na ostro (wegańska) Cukinia faszerowana pomidorową cebulą (wegańska) Kuskus berberyjski z ciecierzycą i warzywami (wegańska) Papryka faszerowana kuskusem, cukinią i pomidorami (wegańska) Cebule faszerowane kuskusem z pomidorem i szczypiorkiem (wegańska) Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege) Dżunken czyli faszerowana cukinia w sosie pomidorowym (wegańska) Cukinia w cieście z pieczonymi warzywami (wegańska) Zapiekanka z kuskusu z warzywami (przepis podstawowy) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |