7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Insalata di Aranci - surówka z pomarańczy z dymką i oliwkami

Danie z kuchni sycylijskiej.



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 6 osób

6 pomarańczy
2 cytryny
10 dag czarnych oliwek
pęczek dymki
oliwa z oliwek
sól
pieprz

Przygotowanie:

Pomarańcze i cytryny obrać i pokroić w cienkie plasterki. Białą część dymki posiekać. Do salaterki włożyć cytrusy, dymkę i oliwki. Doprawić, polać oliwą. Dokładnie wymieszać i podawać.
Nadesłał(a) Renata, dnia: 2000-08-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Surówka z kalarepy z sałatą i dymką (lakto-wege)
Oliwki z pomarańczami i papryką (wegańska)
Marchewka z pomarańczą = surówka (wegańska & RAW)
Surówka z marchewki i pomarańczy z bakaliami (wegańska+miód)
Surówka z kalarepy i marchwi z pomarańczą i ananasem (lakto-wege)
Surówka szejka - z pomarańczy i papryki z melisą i miętą (wegańska & RAW)
Surówka z kalafiora i papryki z oliwkami (wegańska & RAW)
Dymka z grilla (wegańska)
Konfitura z pomarańczy (wegańska)
Papryka nadziewana kukurydzą z serem, dymką i pomidorami (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas