7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Insalata di Aranci - surówka z pomarańczy z dymką i oliwkamiDanie z kuchni sycylijskiej.
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 6 osób6 pomarańczy
2 cytryny 10 dag czarnych oliwek pęczek dymki oliwa z oliwek sól pieprz Przygotowanie:Pomarańcze i cytryny obrać i pokroić w cienkie plasterki. Białą część dymki posiekać. Do salaterki włożyć cytrusy, dymkę i oliwki. Doprawić, polać oliwą. Dokładnie wymieszać i podawać.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z kalarepy z sałatą i dymką (lakto-wege)Oliwki z pomarańczami i papryką (wegańska) Marchewka z pomarańczą = surówka (wegańska & RAW) Surówka z marchewki i pomarańczy z bakaliami (wegańska+miód) Surówka z kalarepy i marchwi z pomarańczą i ananasem (lakto-wege) Surówka szejka - z pomarańczy i papryki z melisą i miętą (wegańska & RAW) Surówka z kalafiora i papryki z oliwkami (wegańska & RAW) Dymka z grilla (wegańska) Konfitura z pomarańczy (wegańska) Papryka nadziewana kukurydzą z serem, dymką i pomidorami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |