7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:1 szklanka ugotowanej i zmielonej soi
1 jajko ugotowane na twardo 1 serek topiony o ostrym smaku 1 łyżka masła 1 łyżka musztardy sól pieprz do smaku + pęczek szczypiorku do posypania kanapek Przygotowanie:Wszystkie składniki dobrze wymieszać i utrzeć na gładką masę, dodać przyprawy.
Posmarowane kanapki posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2003-07-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: przepis pochodzi z opakowania jakiejs soi
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Strączkowa pasta do kanapek (wegańska)Fasolkowa pasta do kanapek (wegańska) Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń) Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska) Pomidorowa pasta do kanapek ze słonecznika (wegańska) Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska) Pasta grochowo-czosnkowo-pietruszkowa na kanapki (wegańska) Pasta serowo-orzechowa do kanapek i krakersów (bez ograniczeń) Szybka pasta na kanapki (z fasolki konserwowej) (wegańska) Pasta sezamowo-daktylowa do kanapek, tostów, naleśników (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |